ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні ООС за добу окупанти 7 разів обстріляли українські позиції

За 24 березня вони зробили ще два обстріли.

У зоні ООС за добу окупанти 7 разів обстріляли українські позиції
Фото: Олена Максименко

За 23 березня збройні формування Росії на Донбасі 7 разів порушували режим припинення вогню. Противник застосовував заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм і 82 мм, протитанковий ракетний комплекс, гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю.

Поряд з Авдіївкою стріляли зі стрілецької зброї. Про це повідомили в пресслужбі Міноборони України.

Неподалік Водяного противник застосовував ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Поряд з Красногорівкою стріляли зі станкового протитанкового гранатомета.

Три обстріли біля Новотошківського відбулися з мінометів калібру 120 мм - 6 мін, з мінометів калібру 82 мм - 33 міни. В районі н.п. Шуми стріляли з протитанкового ракетного комплексу.

"23 березня внаслідок ворожих обстрілів двоє військових Об'єднаних сил отримали поранення. Підрозділи Об'єднаних сил, використовуючи вогневі методи, дали збройним формування Російської Федерації адекватну відповідь", - уточнили в Міноборони.

З початку 24 березня і станом на 7 ранку окупанти двічі відкривали вогонь. Біля Красногорівки стріляли зі станкового протитанкового гранатомета, а в районі Березового - зі станкового протитанкового гранатомета і великокаліберних кулеметів.

Нагадаємо, вчора українські захисники були поранені під час обстрілу з ПТРК військової машини, яка везла продукти харчування. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram