ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні ООС окупанти з ПТРК обстріляли машину, яка перевозила продукти харчування

Поранено двох військових.

У зоні ООС окупанти з ПТРК обстріляли машину, яка перевозила продукти харчування
Фото: EPA/UPG

У зоні проведення Операції Об'єднаних сил від початку 23 березня окупанти поранили двох українських військових. Про це повідомили в пресслужбі Міністерства оборони України.

Збройні формування Росії 6 разів порушували режим припинення вогню, застосовуючи заборонену Мінськими домовленостями зброю.

"Противник обстрілював наші позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, протитанкового ракетного комплексу, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї", - уточнили в Міноборони.

Поруч з Авдіївкою стріляли зі стрілецької зброї, неподалік Водяного - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Тричі відкривали вогонь біля Новотошківського - з мінометів калібру 120 мм випустили 6 мін, з 82-мм міномета - 33 міни. В районі н.п.Шуми застосовували протитанковий ратних комплекс. Окупанти обстріляли військовий вантажний автомобіль, який перевозив продукти харчування. Під час цього і були поранені українські військові - вони отримали осколкові поранення.

У Міноборони України відзначили, що підрозділи Об'єднаних сил дали збройним формуванням Росії адекватну відповідь, використовуючи вогневі методи.

Нагадаємо, за минулу добу російсько-окупаційні війська три рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України на Донбасі. Втрат серед військовослужбовців немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram