ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Тернополі на самоізоляції перебувають 125 осіб

Напередодні підтверджено перший випадок COVID-19 в області.

У Тернополі на самоізоляції перебувають 125 осіб
Иллюстративное фото
Фото: EPA/UPG

У Тернопільській області, де напередодні був підтверджений перший випадок коронавірусної інфекції, 125 осіб перебувають на самоізоляції.

Про це інформує Тернопільський штаб боротьби з коронавірусом.

Штаб повідомляє, що станом на 21:00 21 березня в області зареєстровано один випадок COVID-19 - це житель міста Заліщики, стан хворого - середньої тяжкості.

"Ще один випадок з підозрою на COVID-19 не підтвердився. На самоізоляції зараз у Тернополі перебуває 125 осіб", - ідеться в повідомленні. Нагадаємо, із суботи, 21 березня, в області запроваджено режим надзвичайної ситуації у зв'язку з коронавірусом. В обласному центрі з понеділка, 23 березня, посилять карантин: зупинять громадський транспорт і запровадять обов'язковий масковий режим.

Для мешканців Заліщицького та сусідніх районів теж посилили обмеження в пересуванні. На виїздах з районного центру встановлюють поліцейські пости. Правоохоронці також проводитимуть температурний скринінг.

Зазначимо, що Заліщицький район межує з Чернівецькою та Івано-Франківською областями.

Також напередодні стало відомо, що в Молдові коронавірус виявили в чотирьох осіб, які відвідували Почаївську лавру в Кременецькому районі на півночі Тернопільської області.      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram