ГоловнаСуспільствоВійна

Четверо українських бійців отримали поранення на Донбасі в п'ятницю

Окупанти обстріляли з важкої артилерії Новотроїцьке, Кримське і Новотошківське.

Четверо українських бійців отримали поранення на Донбасі в п'ятницю
Фото: Макс Левин

У п'ятницю, 20 березня, в зоні бойових дій на Донбасі збройні формування Російської Федерації дев'ять разів порушили режим припинення вогню. Четверо українських військових отримали поранення. Про це повідомили в штабі ООС.

Бойовики відкривали вогонь біля Широкиного - з автоматичного станкового гранатомета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, поблизу Мар'їнки - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, неподалік Красногорівки - з станкового протитанкового гранатомета.

Поруч з Новотроїцьким противник випустив 20 мін з мінометів калібру 82 мм, а також стріляв з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Окупанти стріляли поблизу Кримського - з мінометів калібру 120 мм, випустивши 20 мін, поруч з Новотошківським - з 82-мм мінометів, випустивши 10 мін.

Крім того, бойовики вели вогонь неподалік Луганського - з автоматичного станкового гранатомета і великокаліберних кулеметів, в районі населеного пункту Хутір Вільний - зі стрілецької зброї, близько Новгородського - з ручного протитанкового гранатомета.

У суботу, 21 березня, окупанти двічі обстріляли наші позиції: поблизу населеного пункту Красногорівка - з станкового протитанкового гранатомета, а також біля Новгородського - з мінометів калібру 120 мм, випустивши 15 мін.

Нагадаємо, 19 березня бойовики на Донбасі вбили українського захисника, ще один отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram