ГоловнаСуспільствоЖиття

Евакуацію українців з Казахстану планують провести 26 березня

Посольство формує списки охочих повернутися в Україну.

Евакуацію українців з Казахстану планують провести 26 березня
Фото: president.gov.ua

Посольство України в Казахстані формує список громадян, які хочуть повернутися після закриття кордонів у зв'язку із запобіганням поширенню коронавірусу. Про це повідомили в пресслужбі МЗС України

"Посольство України в Республіці Казахстан опрацьовує питання вивезення громадян України, які тимчасово перебувають на території Казахстану, в Україну. З цією метою формується відповідний список громадян для подальшої організації авіарейсу "Алмати-Київ", який попередньо заплановано на 26 березня", - йдеться в повідомленні.

Тих, хто хоче вилетіти, попросили терміново підтвердити свою присутність на території Алмати в заплановану дату вильоту, надіслати на електронну пошту консульства ([email protected]) або повідомити телефоном свої персональні дані та дані раніше купленого квитка на виліт в Україну, якщо він є.

"Оперативність надання цієї інформації і скоординованість дій дозволить співробітникам посольства якісно і максимально швидко вирішити всі необхідні питання про ваше повернення на Батьківщину", - підсумували дипломати.

Нагадаємо, з 16 березня по 15 квітня в Казахстані введено надзвичайний стан. Обмежено роботу великих магазинів, торгово-розважальних центрів, кінотеатрів, театрів, виставок та інших об'єктів з масовим скупченням людей. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram