ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Коростишеві госпіталізували двох осіб, які контактували з померлою від коронавірусу жінкою

Вони хворіють уже дев'ять днів, але до медиків не зверталися.

У Коростишеві госпіталізували двох осіб, які контактували з померлою від коронавірусу жінкою
Фото: zhzh.com.ua

У Житомирській області госпіталізували з температурою і пневмонією подружню пару з Брусилова, яка контактувала з померлою від коронавірусу жінкою.

Про це на брифінгу в четвер розповів начальник Управління охорони здоров'я Житомирської обласної державної адміністрації Микола Суслик.

"Є випадок по Брусилову: двоє громадян, які контактували з померлою. Вони 8 березня були в контакті, про своє перебування в контакті не заявили, 10 числа захворіли, по медичну допомогу не зверталися, лікувалися самостійно. Сьогодні звернулися по допомогу, тому що стан їхній погіршився: підвищилася температура, з'явилися задишка і кашель. Зараз їх госпіталізовано до Коростишівської центральної районної лікарні. Зараз проводиться діагностичне обстеження, і за експрес-тестами ми скоро будемо мати попередню інформацію", - сказав він.

Він повідомив, що йдеться про подружню пару - чоловіка, 1960 року народження, і жінку, 1962 року народження.

Нагадаємо, що на ранок 19 березня в Житомирській області підтверджено один летальний випадок COVID-19. Інших лабораторно підтверджених випадків немає.

Крім того, коронавірус виявили в київського студента, який контактував із хворою жінкою, яка померла від коронавірусу в Житомирській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram