ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі окупанти 5 разів відкривали вогонь

Втрат серед військових Операції об'єднаних сил немає.

З початку доби на Донбасі окупанти 5 разів відкривали вогонь
Фото: EPA/UPG

З початку 19 березня і станом на 12:00 окупаційні війська на Донбасі 5 разів порушували режим припинення вогню. Про це повідомили в пресслужбі Міноборони України.

"На Луганському напрямку з півночі російсько-окупаційні війська 15 хвилин зі станкових і ручних протитанкових гранатометів, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї вели вогонь по наших опорних пунктах поблизу Новолуганського", - йдеться в повідомленні.

Після 8 ранку 20 мін 120 мм калібру розірвалися на позиціях захисників неподалік Кримського.

З пів на шосту ранку противник з мінометів 120 мм калібру обстрілював Красногорівку на Донецькому напрямку. Було випущено 6 мін, також застосовувався станковий протитанковий гранатомет.

З 6:20 до 6:45 окупаційні війська з БМП, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали позиції біля Павлополя.

О 7 ранку вони випустили з мінометів калібру 82 мм 12 мін в районі Лебединського, також стріляли з гранатомета і кулемета.

"З огляду на загрозу життю і здоров'ю, наші воїни на два ворожі обстріли відповіли вогнем зі штатного піхотного озброєння", - заявили в Міноборони.

За оперативною інформацією, втрат серед українських захисників немає.

Нагадаємо, за минулу добу російсько-окупаційні війська 15 разів обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі. Троє військових отримали бойові травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram