ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Львові госпіталізовано 24 осіб із підозрою на коронавірус

Їхні аналізи спрямували до Києва.

У Львові госпіталізовано 24 осіб із підозрою на коронавірус
Фото: dtp.kiev.ua

Станом на ранок 18 березня у Львові госпіталізовано 24 особи з підозрою на коронавірусну інфекцію. Про це повідомив пресцентр Львівської міськради.

Керівниця штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусу у Львові Галина Слічна зазначила, що у госпіталізованих є всі ознаки захворювання, але лабораторного підтвердження наразі немає. Їхній біоматеріал відправили до Києва для дослідження.

«Станом на ранок в Україні 14 підтверджених випадків захворювання, з них два - летальні (Чернівці та Житомир). У Львові госпіталізовано 24 особи, у всіх є епіданамнез - підстави для підозри на коронавірус. Насамперед це те, що людина була за кордоном», - зазначила Слічна.

За її словами, з цих 24 осіб 12 - жителі Львова. Усі особи молодого віку, які повернулися з-за кордону.

Нагадаємо, ввечері 17 березня протягом години у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню було госпіталізовано шістьох осіб із підозрою на коронавірусну інфекцію.

Повідомлялося, що госпіталізовано жителів: Львова, 1998 р.н., Харкова, 1994 р.н., Києва, 1996 р.н., Житомирської області, 1997 р.н., Київської області, 1990 р.н., смт. Івано-Франкове Яворівського району Львівської області, 1992 р.н. Крім того, у тяжкому стані госпіталізовано 71-річну жительку Червонограда.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram