ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі поранено одного військового

Бойовики сім разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

За добу на Донбасі поранено одного військового
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська сім разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі, в результаті один боєць отримав поранення.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

Бойовики обстрілювали українські позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано п'ять обстрілів: двічі неподалік Пісків - з мінометів калібру 82 мм - 5 мін, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поряд з Лебединським - з автоматичного станкового гранатомета і великокаліберних кулеметів; неподалік Красногорівки - зі станкового протитанкового гранатомета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поблизу Славного - зі стрілецької зброї.

Два обстріли зафіксовані в районі відповідальності угруповання "Північ", а саме: поряд з Новотошківським - з протитанкового ракетного комплексу; неподалік від Хутора Вільного - з мінометів калібру 82 мм - 3 міни.

З початку поточної доби бойовики обстріляли позиції ЗСУ поблизу Березового - зі станкового протитанкового гранатомета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, раніше штаб ООС заявив про спроби бойовиків підставити під вогонь цивільне населення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram