ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Миколаїв і Івано-Франківськ закриють майже всі громадські заклади

Влада міст вирішила вжити обмежувальних заходів, щоб запобігти поширенню коронавірусу.

Миколаїв і Івано-Франківськ закриють майже всі громадські заклади
Фото: vladtime.ru

Влада Миколаєва та Івано-Франківська також ухвалила рішення закрити майже всі громадські заклади для запобігання коронавірусу.

У Миколаєві з 17 березня перестануть діяти всі об'єкти громадського користування з присутністю понад 10 осіб. Про це йдеться в розпорядженні мера Олександра Сенкевича, пишуть "НикВести".

Це кінотеатри, театри, музеї, галереї, бібліотеки та інші культурні та розважальні установи; дитячі розважальні центри і клуби, майданчики, у тому числі зоопарк; фітнес-клуби, тренажерні зали, басейни, спортивні майданчики і стадіони; всі магазини, крім продуктових і аптек; ТРЦ; будівельні ринки й інші (крім продуктових); ресторани, заклади громадського харчування, у тому числі в готелях; бари, клуби, кафе, дискотеки, паби.

Фото: nikvesti.com
Фото: nikvesti.com

Аналогічні заходи запропонували ухвалити і в Івано-Франківській мерії, пише Galka.if. Крім того, повідомляють, що громадський транспорт збираються випускати за скороченим графіком, як у вихідні дні.

Нагадаємо, що раніше про закриття всіх громадських місць, окрім АЗС, продуктових, господарських магазинів і аптек повідомили в Києві. Також на такі заходи пішли у Львові й Одесі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram