ГоловнаСуспільствоЖиття

МАУ виконає додаткові рейси з п'яти міст Європи

Додаткові рейси виконають з Амстердама, Лондона, Парижа, Барселони і Мадрида.

МАУ виконає додаткові рейси з п'яти міст Європи
Фото: Facebook Ukraine International Airlines UIA

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" в понеділок, 16 березня, виконає додаткові рейси з Амстердама, Лондона, Парижа, Барселони і Мадрида. Про це МАУ повідомила у себе на сайті.

"МАУ прагне допомогти якомога більшій кількості наших громадян вчасно повернутися в Україну. Тому 16 березня авіакомпанія виконає п'ять додаткових рейсів між Києвом і Амстердамом (PS103/104), Лондоном (PS113/114), Парижем (PS129/130), Барселоною (PS 993/994) і Мадридом (PS 945/946)", - сказано в повідомленні.

У компанії підкреслили, що на борт допускатимуть тільки ті категорії пасажирів, яким на 00 годин 00 хвилин 16 березня буде дозволено в'їзд на територію України.

Нагадаємо, із 17 березня Україна на два тижні припиняє авіасполучення з іншими країнами. Після 17 березня громадянам України доведеться повертатися в країну тільки автотранспортом.

Окрім того, віднині, з 16 березня, Україна закрила кордони для іноземців. Виняток становлять іноземці, які мають право на постійне або тимчасове проживання в Україні, представники офіційних делегацій і дипломатичних місій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram