ГоловнаСуспільствоЖиття

Туроператор Join UP! припинить польоти з Херсона і Миколаєва і скоротить тури в Єгипет

Попит на подорожі знизився через спалах Covid-19.

Туроператор Join UP! припинить польоти з Херсона і Миколаєва і скоротить тури в Єгипет
Фото: gridserver.com

Туристичний оператор Join UP! припинить польоти в Миколаїв із 17 березня і в Херсон із 18 березня, а також скоротить польоти до Єгипту на 22 рейси на тиждень через зниження попиту на подорожі. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Попит на подорожі знизився через спалах коронавірусу Covid-19 по всьому світу. Український туроператор Join UP! змушений оптимізувати льотну програму чартерних рейсів відповідно до поточного запиту ринку і суспільства", - зазначив туроператор.

Компанія також скорочує льотну програму в Ізраїль і пропонує відшкодувати кошти за раніше заброньовані тури, якщо турист не може забезпечити 14-денний карантин по прибуттю в країну, відповідно до запроваджених Ізраїлем правил в'їзду іноземців.

Крім того, компанія пропонує повернути кошти або перенести на інші дати раніше заброньовані тури в Італію.

Join UP! також вводить можливість повернення коштів за скасування ранніх бронювань у разі звернення не менш ніж за 30 днів до дати вильоту. При цьому повернення коштів у разі броні за незворотним тарифом або на період травневих свят не здійснюється.

Як повідомляли, Join UP! з 6 березня 2020 вводить додаткову послугу страхування фінансових втрат туристів у зв'язку з поширенням епідемії коронавірусу. Страхування передбачає компенсацію фінансових втрат у разі неможливості полетіти в країну, де оголошено епідемію, а також якщо туриста зняли з рейсу з діагнозом коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, в Міністерстві інфраструктури розглядають можливість обмеження авіасполучення з Німеччиною і Францією.

Раніше авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" оголосила про скорочення польотів в Італію, Ізраїль і Туреччину. Наприклад, рейс Київ - Венеція не виконуватиметься мінімум місяць - з 12 березня по 12 квітня. У той самий час рейси на виліт із Рима та Мілана відбуватимуться, щоб повернути українців на батьківщину.

Окрім того, авіакомпанія SkyUp Airlines вирішила відкласти запуск нових рейсів в Італію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram