ГоловнаСуспільствоЖиття

"Укрпошта" має намір цього року запустити пересувні відділення в п'яти областях

Цьогоріч планують відкрити близько 300 нових відділень.

"Укрпошта" має намір цього року запустити пересувні відділення в п'яти областях
Фото: Игорь Лептуга

АТ "Укрпошта" у найближчі два роки має намір запустити пересувні відділення в усіх областях України. Зокрема, цього року компанія запустить програму пересувних відділень у 5 областях України, крім Чернігівської, де ці відділення вже функціонують у пілотному режимі. Про це повідомив гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми хочемо за найближчі два роки цифровізувати всю країну, запустивши пересувні відділення в усіх областях. Я дуже хочу, щоб це сталося при мені - до 31 грудня 2021 року", - підкреслив Смілянський.

Окрім того, компанія до 2024 року планує вийти на прибуток у розмірі 1,1 млрд грн, подвоїти доходи і стати незалежною від держави. Цьому, зокрема, повинні сприяти цифровізація регіонів, відкриття поштових рахунків і продаж непрофільних активів.

Також цього року планують відкрити близько 300 нових відділень. У тому числі 80 відділень відкриють у населених пунктах з населенням понад 20 тис. осіб (не ближче ніж за два кілометри від найближчого відділення "Укрпошти") і 40 відділень мініформату в торгових центрах. Також планують відкрити 200 додаткових операційних вікон у наявних відділеннях, оновити 350 відділень.

Нагадаємо, 11 лютого компанія "Укрпошта" оголосила тендер на закупівлю перших 500 автомобілів, які стануть пересувними поштовими відділеннями.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram