ГоловнаСуспільствоПодії

Через напівголих танцівниць у Херсонській ОДА звільнили трьох чиновників

Голова ОДА Юрій Гусєв назвав виступи в такому форматі неприпустимими.

Через напівголих танцівниць у Херсонській ОДА звільнили трьох чиновників
Фото: facebook.com/khromykh.maryna

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв звільнив підлеглих, які займалися організацією святкування Міжнародного жіночого дня - керівника апарату Володимира Клюцевського, заступницю голови Світлану Чепігу та начальника управління культури області Михайла Линецького.

Про це він заявив на селекторній нараді, повідомляють на сайті ОДА.

У Херсонській ОДА з нагоди 8 Березня перед чиновниками виступила група "Степ". Спів колективу супроводжувався відвертими танцями.

Гусєв заявив, що побачений запис його неприємно вразив, він вважає неприпустимими виступи в такому форматі в адміністрації. За його словами, він встановив винних за організацію святкування, і вони повинні нести відповідальність за це.

"Тож я прийняв низку кадрових рішень. Віднині звільнений керівник апарату Володимир Клюцевський, також відсьогодні не працює в нашій команді заступниця голови ОДА Світлана Чепіга - її звільнення буде погоджено з Офісом президента і встановленим порядком затверджено. Відсьогодні відсторонюється все керівництво управління культури, молоді та спорту. Кадрове рішення щодо керівництва управління я прийму до кінця тижня", - сказав Гусєв і попросив названих людей покинути зал.

Учасник групи "Степ" Андрій Череднюк розповів "Українським новинам", що виступ був присвячений 8 Березня і відбувся 6 березня.

"Ми виступили на запрошення обласного управління культури... Жінки були задоволені", - сказав він, зазначивши, що група виступила безкоштовно.

Череднюк також сказав, що дуже здивований ситуацією, яка розгорнулася навколо виступу групи.

"Ми здивовані цією ситуацією. Це виглядає, як політичне замовлення", - зазначив Череднюк.

Він підкреслив, що костюми дівчат, які виступали разом з групою, розраховані на сцену, але в будівлі ОДА її не було, тому вони змушені були виступати "по суті, в проході".

Нагадаємо, в грудні минулого року поліція допомогла жителю Дніпра, який пішов з корпоративу в спідній білизні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram