ГоловнаСуспільствоПодії

В Умані п'яний чоловік посварився з головою сільради і побив поліцейського

Правоохоронці затримали дебошира.

В Умані п'яний чоловік посварився з головою сільради і побив поліцейського
Фото: donbass.ua

В Умані чоловік в стані алкогольного сп'яніння влаштував сварку з головою сільради, а коли приїхала поліція - побив правоохоронця.

Про це повідомляється на сайті поліції Черкаської області.

"Вчора, 6 березня, надійшло повідомлення про конфлікт в одному з сіл Уманського району. Місцевий житель, який перебував в стані алкогольного сп'яніння, влаштував сварку з головою сільської ради. Працівники поліції, які прибули на місце події намагалися заспокоїти його, але він продовжував нецензурно виражатися в сторону голови сільської ради і в сторону поліцейських. Правоохоронці попередили чоловіка, якщо він не припинить, буде затриманий, проте зловмисник продовжував вести себе зухвало і почав смикати поліцейських за одяг. Поліцейські вирішили застосувати наручники. Під час його затримання, зловмисник, ударом ноги пошкодив службовий автомобіль та завдав тілесних ушкоджень одному зі співробітників поліції", - йдеться в повідомленні.

Дебошира затримали в порядку статті 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.

Вирішується питання про оголошення йому підозри і обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше четверо пасажирів поїзда побили провідника за прохання не курити в тамбурі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram