ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Кількість хворих на коронавірус у світі перевищила 93 тис., одужали понад 50 тис.

Перше місце за кількістю хворих займає Китай, друге - Південна Корея.

Кількість хворих на коронавірус у світі перевищила 93 тис., одужали понад 50 тис.
Фото: Центр громадського здоров’я України

Кількість хворих на коронавірус у світі зросла до 93 158. З них видужали 50 690, йдеться в даних  онлайн-карти поширення SARS-CoV-2 Центру Джона Хопкінса.

Загинули 3 198 осіб, з них 2871 - у китайській провінції Хубей. На другому місці за смертністю Італія - там померло 79 осіб, на два менше - в Ірані.

Найбільша кількість хворих, понад 80 000, перебувають на материковому Китаї. На другому місці - Південна Корея, де з вірусом борються понад 5300 осіб. В Італії захворіли 2502, в Ірані - 2336.

По одному випадку захворювання виявлено в Шрі-Ланці (пацієнт уже здоровий), Тунісі, Латвії, Ліхтенштейні, Білорусі, Монако, Камбоджі, Марокко, Північній Македонії, України, Домініканській Республіці, Чилі, Йордані, Нігерії, Аргентині, Вірменії, Саудівській Аравії, Андоррі, Люксембурзі, Непалі, Литві, Афганістані.

Нагадаємо, колишня голова українського Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун опублікувала поради для запобігання зараженню коронавірусом у зв'язку з виявленням першого хворого в Україні. Вона закликала зберігати спокій і допомагати одне одному.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram