ГоловнаСуспільствоЖиття

Наймодніші сукні сезону весна-літо 2020

З урахуванням того, як представниці українського бізнесу і політикуму стежать за світовими модними трендами, завжди цікаво знати, що буде в тренді сезону весна-літо 2020 року, а тренд обіцяє принести цікаві зміни. Сезон весна-літо поточного року буде значно відрізнятися від всіх інших, оскільки входять у моду сукні з 90-х, екстремальних фасонів і кольорів. Тож не варто дивуватися можливим змінам зовнішнього образу жінок-політиків і представниць бізнесу.

Фасони, тканини, кольору

Колекції модних будинків на весну і літо 2020 року подають дівчатам на вибір безліч варіантів суконь. Нижче перераховані 7 найважливіших критеріїв, які допоможуть відрізнити «модний» одяг від «немодного». Отже, навесні і влітку слід носити:

●      В'язані сукні. Можна сміливо вибирати моделі прямого фасону, будь-якої довжини.

●      Прозорі / напівпрозорі сукні. Перш за все це одяг з тканини-сіточки, прикрашеної великими мереживами, накладками, паєтками, стразами, камінням.

●      Екошкіра. Пора купувати сукні зі шкіри, екошкіри, шкірозамінника. Важливий момент — слід вибирати виключно однотонні вироби яскравих, насичених кольорів!

●      Плаття-тістечка. Сміливе рішення для зухвалої модниці, яка бажає виглядати ефектно в наповнених повітрям і романтизмом сукнях з рюшами, воланами.

Особливу увагу варто звернути на порівняно новий фасон 2020 року — каскадні моделі. Багато з таких вечірні, святкові, романтичні. Спереду вкорочені, спадні до шлейфу. Знайти подібні сукні за доступною ціною можна на сайті Kasta.ua.

На окрему увагу заслуговує модна колірна гама, яка в сезоні весна-літо є ключовою при виборі будь-якого наряду. Отже, в моду увійшли всі відтінки червоного і синього. На піку популярності pantone — синій електрик, специфічний і неймовірно привабливий колір. Також безпрограшним варіантом стане поєднання чорного і білого, золоті відтінки, всі блискучі прикраси тканин (принти з напиленням, паєтки, стрази, камені, блискітки).

Тепер до модних принтів зараховані середні і великі горохи, зміїна шкіра, дрібні квіти, клітина і смужка, геометричні візерунки. Поєднувати найкраще модні кольори із зеленим, білим, блідо-зеленим, морським, помаранчевим. Провідні дизайнери світу рекомендують носити трендові сукні з ботфортами, туфлями, будь-яким літнім взуттям з тканини з кольоровими квітами.

Найсміливіші сукні для запеклих модниць

Мода — це віяння, яке захльостує весь світ. Упевнені в собі дівчата можуть не тільки відповідати їй, а й ходити по тонкій грані «стильного епатажу». Отже, вбити наповал можуть такі модні сукні сезону весна-літо 2020:

●      Тістечко-фуксія. Це неймовірне поєднання неймовірного фасону зі сміливим відтінком рожевого, яке буде характеризувати володарку як сміливу, енергійну, впевнену в собі. Може становити вечірній образ, святковий, романтичний. Краще вибрати такі тканини, як тюль, органза, шифон.

●      Лук «denim». Данина моді 90-х дозволяє носити джинсові сукні на голе тіло, а також поєднувати такі сукні з подовженими піджаками і високими шкіряними чоботами з широкою халявою. Бажано вибирати тканину синіх відтінків, однотонну.

●      Чорно-біла геометрія. Плаття контрастних кольорів важливо вибирати з легких тканин, прямих або каскадних фасонів. Топовими вважаються ті забарвлення, в яких переважає чорний колір.

●      Асиметрія. Модні сукні такого типу в основному вечірні, святкові, коктейльні. Віддавати перевагу рекомендується монохромним забарвленням з мережива, атласу.

Чудова новина для любительок завжди перебувати в центрі уваги — тепер можна носити блискучі сукні не тільки ввечері, але і вдень! Тепер що більше блиску, то краще. Аксесуари до нарядів відповідні: сумочки-брелоки, великі ланцюжки та браслети, пояси-мотузки. До слова, оптимальний асортимент суконь, відповідних актуальним модним трендам, представлений у відповідному каталозі на сайті Kasta.ua.

Ще один критерій наймодніших суконь — це мікродовжина. Що коротшим буде плаття, то більш трендовим стане образ. Тому такі модні будинки, як Yves Saint Laurent, Chanel, Valentino, пропонують сміливим модницям вибирати екстремальну довжину суконь - трохи нижче від стегна.

З чим носити?

Сучасні дівчата не знають дефіциту прикрас і аксесуарів, які зможуть вдало підкреслити створений образ. Тим більше, що модні сукні сезону весна-літо 2020 найкраще виглядають з такими дрібницями:

●      поясними сумками, «бананками», сумками-брелоками;

●      тканинними чоботами і півчобітками, високими ботфортами з екошкіри;

●      капелюшками-казанками, окулярами з круглими і овальними лінзами в пластиковій оправі;

●      піджаками в стилі 70-х;

●      широкими ременями.

Такі види суконь, як «вестерн», що плавно перекочували з 2019 року в 2020. Тепер їх можна носити з шкіряними укороченими куртками, рюкзаками і сумками з бахромою.

Дівчата, які бажають здобути славу «супермодниць», повинні дотримуватися правил поєднання модних елементів. Наприклад, тепер необхідно підбирати в тон взуття і головні убори або сумки. При цьому окуляри краще вибирати чорні або золоті. Звичайно, сучасний світ відкидає будь-які правила, але в гонитві за ідеальним образом краще прислухатися до думки дизайнерів і модних фахівців.

Романтична історія «мережива»

Зовсім недавно такий матеріал для пошиття одягу, як мереживо, вважався вечірнім варіантом або використовувався для обробки деяких фасонів суконь, сарафанів, блузок, майок і нижньої білизни. Тепер з мережива можна носити сукні на ранок, день і вечір.

Щоб створити трендовий образ, варто дотримуватися наступних рекомендацій:

●      вибирати насичені кольори;

●      віддавати перевагу однотонним забарвленням;

●      комбінувати щільні тканини з мереживом;

●      вибирати фасони суконь із завищеною талією.

Незважаючи на те, що синій колір увійшов в моду, у випадку з мереживними сукнями краще віддати перевагу червоному або чорному. Можна навіть згадати деяких представниць великої української політики, що активно використовували мереживо у своїх нарядах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram