ГоловнаСуспільствоПодії

У Конотопі поліцейські вистрілили в чоловіка, який погрожував їм ножем

Він отримав поранення лівого стегна і правої гомілки.

У Конотопі поліцейські вистрілили в чоловіка, який погрожував їм ножем
Фото: Piter.tv

У Сумській області поліцейські вистрілили в агресивного чоловіка, який погрожував їм ножем і порізав собі грудну клітку. Про це повідомляється на сайті обласної поліції.

Інцидент стався в Конотопі близько 21:30 в суботу, 29 лютого.

"Група реагування поліції охорони отримала повідомлення про спрацювання кнопки тривожної сигналізації в одному з приватних будинків. Прибувши за вказаною адресою, біля воріт будинку поліцейські застали чоловіка, озброєного ножем. Побачивши правоохоронців, він став вести себе неадекватно: лаючись і погрожуючи суїцидом, порізав собі грудну клітку", - йдеться в повідомленні.

Чоловік почав кидатися з ножем на поліцейських. На попередження правоохоронців реагував агресивно. Поліцейський зробив попереджувальний постріл у повітря, чоловіка це не зупинило.

"Чоловік підійшов до поліцейського ще на кілька кроків, тому інший поліцейський змушений був зробити кілька пострілів по ногах зловмисника. Вибивши у того з рук ніж і сповістивши медиків про пораненого, співробітники поліції охорони надали йому домедичну допомогу", - повідомили в поліції.

Нападником виявився 48-річний місцевий житель. Він отримав поранення лівого стегна і правої гомілки. Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння, досі в поле зору поліції не потрапляв.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч.1 ст. 345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Нагадаємо, раніше інспектор поліції охорони влаштував смертельну ДТП в Одеській області. У поліцейського виявили 2,03 проміле алкоголю в крові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram