ГоловнаСуспільствоВійна

Снайпери бойовиків обстріляли позиції українських військових поблизу Новотошківського

Окупанти в п'ятницю застосовували також важку артилерію.

Снайпери бойовиків обстріляли позиції українських військових поблизу Новотошківського
Фото: EPA/UPG

У п'ятницю, 28 лютого, в зоні бойових дій на Донбасі окупанти вісім разів порушили режим припинення вогню, в результаті чого поранення отримав український військовий.

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також було помічено роботу снайперської пари", - йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

Бойовики двічі стріляли біля Водяного, поблизу Пищевика та Новотроїцького. Біля Лебединського з мінометів калібру 82 мм противник випустив 18 мін.

Біля Новотошківського по наших позиціях вели снайперський вогонь. Бойовики двічі стріляли в районі населеного пункту Оріхове - зі 120-мм мінометів ворог випустив дев'ять мін і три міни з міномета калібру 82 мм.

У суботу, 29 лютого, російські окупаційні війська тричі вели вогонь у бік наших позицій: близько Невельського - зі 120-мм міномета - шість мін, неподалік Травневого - з міномета калібру 82 мм противник випустив три міни, а також зафіксовано вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У районі населеного пункту Красногорівка окупанти стріляли зі станкового протитанкового гранатомета - шість пострілів, а також вели вогонь з великокаліберних кулеметів.

Про втрати в суботу не повідомляється.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що поранений у п'ятницю військовослужбовець перебуває у військовому мобільному госпіталі під наглядом медиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram