ГоловнаСуспільствоПодії

У Мелітополі "Слуга народу" Крейденко зламав двері в міськраді й облив водою місцевого депутата

Він намагався поставити на порядок денний зниження тарифів, при цьому зайняв місце секретаря міськради.

У Мелітополі член фракції "Слуга народу" Володимир Крейденко на засіданні міськради намагався поставити на порядок денний питання зниження тарифів за опалення.

Він хотів проникнути до сесійної зали разом зі своїми прихильниками, у результаті чого двері злетіли з петлі, пише місцевий ЗМІ RIA-m.

За словами журналістів, нардеп відмовився звільняти місце секретаря міськради Романа Романова.

"Володимире Вікторовичу, я прошу вас поводитися, як личить народному депутату, а не вносити деструктив у проведення сесії. Ви поводитеся як нецивілізована людина. Прошу залишити місце в президії, як того вимагає регламент, сісти в зал і згідно з регламентом виступити, коли голова надасть вам слово", - звернувся до парламентарія Роман Романов.

Після оголошення початку сесії міськради Крейденко, за словами журналістів, підвівся з крісла й підбіг до трибуни, де стояв Романенко. Після того, як йому перегородили дорогу місцеві депутати, нардеп закричав "Народного депутата затиснули!". Після цього він скочив на стіл.

Сесія міськради тривала 10 хвилин, питання тарифів на опалення не розглядали. 

Фото: www.mv.org.ua

На сторінці Крейденка у Facebook повідомили, що нардеп прийшов на сесію Мелітопольської міськради, щоб вирішити питання з тарифами.

"Депутати місцевої ради заблокували народного депутата і його прихильників, щоб це питання не порушувалося на сесії міськради. Сама сесія пройшла з грубими порушеннями регламенту", - заявили в пресслужбі нардепа.

Нагадаємо, у грудні після засідання парламентського Комітету з питань аграрної політики сталася бійка. Сутичка була між депутатом від фракції "Слуга народу" Андрієм Богданцем і представниками ВО "Свобода".        

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram