ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики п'ять разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі

Загинув один військовослужбовець, ще одного поранено.

Бойовики п'ять разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі
Фото: facebook.com/pressjfo.news

З початку доби російсько-окупаційні війська п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець загинув, ще один отримав поранення.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики двічі обстріляли позиції ЗСУ: поблизу населеного пункту Новомихайлівка - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; поруч з Красногорівкою - зі станкового протитанкового гранатомета.

У районі відповідальності угруповання "Північ" зафіксовано три обстріли: двічі неподалік Новотошківського - зі 120-мм мінометів противник випустив по наших захисниках 30 мін, а також вів вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; біля Оріхового - з міномета калібру 120 мм.

Нагадаємо, 26 лютого на вибуховому пристрої підірвався і загинув Дмитро Гринь, 1992 року народження. Він проходив контрактну службу з січня 2019 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram