ГоловнаСуспільствоПодії

У Черкаській області затримали банду, яка під час руху викрадала вантажі з фур

До угруповання входили дві жінки і чоловік.

У Черкаській області затримали банду, яка під час руху викрадала вантажі з фур
Фото: npu.gov.ua

У Черкаській області поліцейські затримали групу осіб, які під час руху викрадали вантаж із фур.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

"Останнім часом почали надходити повідомлення про крадіжки речей з автомобілів на трасах, які перебувають на обслуговуванні поліції Уманського району. З метою профілактики та розкриття кримінальних правопорушень були організовані щоденні відпрацювання автошляхів і збільшена щільність нарядів поліції. Сьогодні вночі під час проведення профілактичних заходів працівники поліції затримали групу осіб, які здійснювали крадіжку вантажу з фури, яка рухалася по дорозі. До групи зловмисників входило троє осіб - дві дівчини і чоловік, який перебуває в розшуку за скоєння тяжкого злочину в іншій області", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, зловмисники для скоєння крадіжки використовували потужну іномарку і діяли за чітко спланованою схемою - одна жінка керувала автомобілем і тримала дистанцію між фурою і легковиком. Чоловік на ходу проникав к причіп вантажівки і викидав товар на дорогу. Жінки їхали слідом і підбирали вкрадене.

Фото: npu.gov.ua

Усіх трьох зловмисників затримано. Під час огляду в їхньому автомобілі знайшли викрадений з вантажівки товар, а також обріз мисливської рушниці та патрони.

Фото: npu.gov.ua

Речові докази і автомобіль вилучено. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Нагадаємо, раніше в Києві затримали псевдотаксиста, який грабував пасажирів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram