ГоловнаСуспільствоЖиття

Екснардеп Гаврилюк улаштувався на роботу в таксі

Колишній парламентарій підтвердив, що "повернувся до звичайного темпу життя".

Екснардеп Гаврилюк улаштувався на роботу в таксі
Михаил Гаврилюк
Фото: rus.delfi.ee/Шарунас Черняускас

Колишній народний депутат Михайло Гаврилюк улаштувався водієм київської служби таксі.

Мешканка столиці Алла Желізняк повідомила у фейсбуці, що водій таксі, який її підвозив, схожий на екснардепа, і опублікувала його профіль.

"Викликала сьогодні таксі. На водія звернула увагу, коли виходила з авто. Звати Михайло. Скажіть, що я помиляюся. Наживо ще більше схожий", - написала вона.

Гаврилюк підтвердив, що працює таксистом, в інтерв'ю виданню "КP.UA".

"Так, я працюю таксистом. Зараз живу, як усі. Повернувся до звичайного темпу життя, і цьому дуже радий", - сказав він.

Михайло Гаврилюк був учасником Революції Гідності. Був добровольцем Четвертої козацької сотні Самооборони Майдану, коли потрапив у полон до "беркутівців" під час подій на вулиці Грушевського. Співробітники розформованого тепер уже підрозділу відлупцювали його, роздягли і фотографувалися з ним на 20-градусному морозі. Пізніше відео знущань виклали в мережу.

10 вересня 2014 року на з'їзді партії "Народний фронт" Гаврилюка включили до виборчого списку кандидатів у народні депутати. На парламентських виборах 2014 року він пройшов у Раду від одномандатного виборчому округу №95 (Київська область), ставши депутатом VIII скликання.

Нагадаємо, екснардепка Ради VIII скликання Надія Савченко після програшу на виборах у 2019 році стала на облік у Центр зайнятості для пошуку роботи. Згодом вона влаштувалася ведучою на телеканал Zik.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram