ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпрі сталася стрілянина на зупинці громадського транспорту, є постраждалі

Серед постраждалих у перестрілці - колишній бізнесмен. Стрільців затримано.

У Дніпрі сталася стрілянина на зупинці громадського транспорту, є постраждалі
Фото: dp.informator.ua

Фото: dp.informator.ua

У Дніпрі на зупинці громадського транспорту на вулиці Тітова сталася стрілянина. За попередніми даними, постраждали декілька осіб - у них поранення ніг і шиї, пише "Інформатор".

За словами очевидців, на узбіччі зупинилися два авто: Mercedes GL-class, а поруч з ними - патрульний екіпаж. Пізніше туди приїхали ще кілька невідомих, попередньо, на Toyota Land Cruiser - вони і відкрили стрілянину. Свідки повідомляють, що постраждали три людини.

"Причина конфлікту невідома. Автомобіль Toyota Land Cruiser з місця пригоди зник", - додали у ЗМІ.

Для упіймання зловмисника введено план "Сирена".

Фото: dp.informator.ua

У пресслужбі поліції повідомили, що постріли, попередньо, здійснено з травматичної зброї, пише kp.ua. Постраждалих госпіталізовано, за даними поліції, поранення отримали двоє.

Оновлення. За непідтвердженою інформацією, водій Mercedes GL-class звернувся до патрульного екіпажу. Він розповів, що його переслідують. Водій продовжив рух у супроводі поліції, але на вулиці Тітова його заблокувала Toyota Land Cruiser. З неї вибігли люди і, розмахуючи зброєю, почали стріляти.

Про це Інформатор повідомляє, посилаючись на власні джерела.

Постраждалих госпіталізували в 16-ту міську лікарню. Toyota Land Cruiser з місця пригоди втекла. Пізніше автомобіль знайшли у дворі житлового будинку №1 на Зоряному бульварі. Співробітники розшуку і КОРД провели затримання підозрюваних.

Затримання підозрюваних
Затримання підозрюваних

За даними видання, серед постраждалих у перестрілці - колишній бізнесмен Ельтон Вахідов. Згідно з YouControl, раніше він був приватним підприємництвом - здійснював роздрібну торгівлю тютюновими виробами. За неофіційними даними, він їхав у машині зі своїми синами.

Також стало відомо, що стріляли ті, хто їхав у Toyota Land Cruiser. Стрілянину вели з травматичного пістолета.

Зазначимо, що станом на 00:42 25 лютого офіційних повідомлень про подію на сайті ГУНП у Дніпропетровській області немає.

Нагадаємо, в Одесі близько полудня 20 лютого сталася стрілянина біля зупинки громадського транспорту на вул. Середньофонтанській. 45-річний місцевий житель кілька разів вистрілив у бік незнайомця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram