ГоловнаСуспільствоПодії

П'ять потягів затримувалися через падіння дерев на коліях у Львівській області (оновлено)

Залізничники ліквідували наслідки негоди.

П'ять потягів затримувалися через падіння дерев на коліях у Львівській області (оновлено)
Архивное фото
Фото: EPA/UPG

П'ять потягів затримуються через падіння дерев на залізничні колії у Львівській області.

Про це повідомляють на сайті "Укрзалізниці".

"Унаслідок шквального вітру на території обслуговування регіональної філії "Львівська залізниця" зафіксовано падіння дерев на рейки і нависання гілок на лініях електропередач, які перешкодили роботі залізничної інфраструктури та обладнання на станції Ходорів, ділянках Львів - Сапіжанка, Оброшине - Щирець, Любінь Великий - Комарно , Яблунька - Соколики - Сянки, Рожнятів - Долина, Глибочок Великий - Озерна, Озерна - Зборів", - йдеться в повідомленні.

Залізничники ліквідують наслідки негоди, що спричинила затримку в русі пасажирських поїздів №49 Київ - Трускавець, №602 Львів - Солотвино, №81 Ужгород - Київ, №29 Ужгород - Київ, №141 Бахмут - Львів, а також кількох приміських поїздів.

"Просимо вибачення за тимчасові незручності та закликаємо уважно слухати оголошення на вокзалах про можливі зміни в розкладі руху поїздів", - йдеться в повідомленні "УЗ".

Оновлення. Пресцентр Міністерства інфраструктури повідомив, що наслідки негоди в західних регіонах України усунено, а рух поїздів відновлено.

Затримка поїздів склала від 8 хвилин до 1 години 46 хвилин максимум.

"На Львівській залізниці завершено аварійно-відновлювальні роботи з ліквідації наслідків шквального вітру, що перешкоджали руху поїздів на окремих ділянках магістралі. Повалені дерева і гілки на лінії електропередач прибрано. Рух вантажних і пасажирських поїздів відновлено у штатному режимі", - зазначив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Міністр також подякував залізничникам за оперативну ліквідацію наслідків негоди.

Нагадаємо, синоптики попереджають про різке погіршення погоди по всій країні 24 лютого.

Раніше, 10 лютого, шквальний вітер призвів до перебоїв у залізничному сполученні на заході України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram