ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики випустили 20 мін по позиціях ООС біля Кримського

За добу в зоні бойових дій на Донбасі сталося 11 обстрілів.

Бойовики випустили 20 мін по позиціях ООС біля Кримського
Архивное фото
Фото: pravdainform.com.ua

У суботу, 22 лютого, збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої один український захисник отримав поранення.

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

Бойовики двічі стріляли поблизу Мар'їнки - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; у районі Новомихайлівки - з мінометів калібру 120 мм противник випустив дев'ять мін; неподалік Старогнатівки - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї.

Біля Красногорівки окупанти відкривали вогонь зі станкового протитанкового гранатомета - 12 пострілів, а також з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; в районі населеного пункту Лебединське - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; поблизу Водяного - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; біля Гнутового - зі станкового протитанкового гранатомета - шість пострілів, а також противник вів вогонь з великокаліберного кулемета.

Біля Кримського противник стріляв з мінометів калібру 82 мм, випустивши 20 мін; в районі населеного пункту Новолуганське - з мінометів калібру 82 мм - 10 мін, а також вів вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, у п'ятницю, 21 лютого, збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті чого поранення отримав український військовий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram