ГоловнаСуспільствоПодії

У Вінницькій області 3-річний хлопчик пішов з дому, його знайшли в сусідньому селі

На батьків склали адмінпротокол.

У Вінницькій області в суботу близько 100 поліцейських шукали 3-річного хлопчика, який зник у селі Іванківці (Козятинський район). Його знайшли через дві години в сусідньому селі, яке лежить за 8 кілометрів від будинку.  

Про це повідомила пресслужба Національної поліції.

Ребенок с полицейским и хозяйкой дома, куда он пришел
Фото: vn.npu.gov.ua
Ребенок с полицейским и хозяйкой дома, куда он пришел

Близько 12:00 до поліції звернувся батько дитини. Він розповів, що хлопчик без нагляду дорослих грав у дворі будинку і зник.

По тривозі був піднятий весь особовий склад місцевої поліції та управління превентивної діяльності обласного главку. Також у Козятинський район на пошуки дитини скерували додаткові наряди груп реагування патрульної поліції. Усього залучили близько ста працівників різних підрозділів поліції.

Разом з місцевими мешканцями вони прочісували територію села, лісопосадки, перевіряли всі приміщення і місця, де могла бути дитина.

А знайшла хлопчика мешканка сусіднього села, до якої дитина сама прийшла. Вона зателефонувала поліцейським, які відвезли його до лікарні на обстеження.

У родині хлопчика є ще одна молодша дитина. Поліція з'ясувала, що батьки не приділяють належної уваги дітям і не переймаються їх вихованням. Побутові умови, у яких ростуть діти, не відповідають санітарним нормам. Про це поліцейські повідомили соціальним службам, які мають вирішити питання про доцільність перебування дітей у сім'ї.

За невиконання обов'язків щодо виховання дітей батьків притягнули до адміністративної відповідальності.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram