ГоловнаСуспільствоПодії

Через кордон з Румунією на ношах намагалися перенести 146 ящиків сигарет вартістю 2,5 млн грн

Одного із контрабандистів затримали.

Через кордон з Румунією на ношах намагалися перенести 146 ящиків сигарет вартістю 2,5 млн грн
Фото: https://dpsu.gov.ua/

Прикордонники Чернівецької області виявили рекордну в цьому році партію контрабандних сигарет. Про це повідомляється на сайті відомства. 

"Групу молодих людей, які йшли з носилками в сторону кордону, виявив прикордонний наряд відділу "Красноїльськ". З появою прикордонників чоловіки почали втікати. Попереджувальні постріли вгору їх не зупинили", - йдеться в повідомленні.

Під час переслідування за допомогою службової собаки вдалося вийти на слід одного з втікачів. Жителя Красноїльська затримали близько опівночі 22 лютого.

На прилеглій до кордону території прикордонники виявили понад 50 пакетів з сигаретами різних марок, в яких були 146 ящиків підакцизного товару вартістю приблизно 2 - 2,5 мільйона гривень.

Зараз правоохоронці встановлюють причетність затриманого до переміщення контрабандних сигарет і шукають інших осіб, які є його спільниками.

Затриманому інкримінують спробу порушення державного кордону та злісну непокору законним вимогам представників Держприкордонслужби.

Нагадаємо, на кордоні з Польщею митники в авто з дипломатичними номерами знайшли 150 000 пачок сигарет. Вартість контрабанди перевищує 3 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram