ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби в зоні ООС противник 8 разів порушував режим припинення вогню

Втрат серед українських захисників немає.

З початку доби в зоні ООС противник 8 разів порушував режим припинення вогню
Фото: mignews.com.ua

З початку доби 20 лютого збройні формування Росії 8 разів порушували режим припинення вогню в зоні бойових дій на сході України. Застосовувалася заборонена Мінськими домовленостями зброя, повідомили в пресслужбі Міноборони України.

Поруч з Новомихайлівкою стріляли з мінометів калібру 120 мм (10 мін), також вівся вогонь з озброєння БМП, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Поруч з Піщевиком стріляли з мінометів калібру 82 мм (2 міни), також ворог застосовував автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. 

Два обстріли біля Павлополя здійснювалися з мінометів калібру 82 мм (10 мін), також вогонь вівся з великокаліберного кулемета. У районі Мар'їнки стріляли з великокаліберного кулемета і стрілецької зброї

Два обстріли біля Лебединського велися з мінометів калібру 82 мм (10 мін), гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Неподалік Новозванівки противник здійснив один обстріл з мінометів калібру 120 мм (4 міни) і станкового протитанкового гранатомета (8 пострілів).

"Унаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає", - повідомили в Міноборони.

Сьогодні з тимчасово окупованої території повернули тіло захисника України, який загинув у бою 18 лютого.

Нагадаємо, під час атаки в Луганській області 18 лютого збройні формування Росії обстріляли цвинтар міста Попасна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram