ГоловнаСуспільствоПодії

Ексзаступникові директора Миколаївського бронетанкового заводу повідомили про підозру

Збиток від його дій оцінюють у 350 000 грн.

Ексзаступникові директора Миколаївського бронетанкового заводу повідомили про підозру
Фото: Укроборонпром

Колишньому заступникові директора ДП "Миколаївський бронетанковий завод", який входить до складу "Укроборонпрому", оголосили про підозру у зловживанні службовим становищем і службовому підробленні.

Збиток державі від його дій оцінюють більш ніж у 355 000 грн. Про це повідомили в пресслужбі поліції Миколаївської області.

Під час перебування на посаді підозрюваний домовився з представниками комерційної структури і, використовуючи службове становище, прийняв на відповідальне зберігання будиночки каркасного типу. Однак з'ясувалося, що будиночки були передані тільки "на папері", фактично комерційне підприємство їх не поставило.

"Достовірно знаючи про факт відсутності майна, на той момент заступник директора держпідприємства підписав офіційні документи, які надалі стали підставою для проведення розрахунків. На рахунки підприємства переказали понад 355 000 гривень", - додали правоохоронці.

Підозру колишньому заступнику директора заводу оголосили за ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем) та ч. 2 ст. 366 (службове підроблення).

Нагадаємо, в листопаді співробітники Служби безпеки затримали колишнього заступника генерального директора заводу "Маяк" (входить у державний концерн "Укроборонпром") під час отримання $200 000 хабара.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram