ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові спецпризначенці поліції затримали п'яного віцепрезидента футбольного клубу за кермом

На місце прибули близько 20-30 його друзів, ймовірно, - спортсменів з клубу.

У Львові спецпризначенці поліції затримали п'яного віцепрезидента футбольного клубу за кермом
Фото: zaxid.net

Увечері 17 лютого у Львові патрульні зупинили водія автомобіля Lexus з підозрою на стан сп'яніння. Від перевірки на алкотестері водій відмовився, а для підтримки викликав друзів. Поліція, у свою чергу, викликала спецпідрозділ ТОР. Як з'ясувалося, водієм є віце-резидент футбольного клубу "Демня" Андрій Кучма.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

"Патрульні отримали повідомлення від громадян про те, що водій автомобіля Lexus RX 350 може перебувати у стані алкогольного сп'яніння. Рухається по пр. Червоної Калини у напрямку Сихівського моста. Зазначений транспортний засіб зупинили на вулиці Науковій, 114", - повідомили у поліції.

За інформацією інспекторів, водій відмовився надати документи і продовжив рух. Його заблокували, а потім - затримали.

Під час спілкування з водієм патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Однак він відмовився і від перевірки на місці за допомогою драгера, і від проходження медогляду у лікарні. Водій поводився агресивно, свій стан не визнавав. На місце прибули близько 20-30 його друзів, ймовірно, - спортсменів з клубу.

Фото: zaxid.net

На водія склали протоколи за нетверезе водіння, за невиконання вимог про зупинку, а також постанову за відсутність необхідних документів для керування транспортним засобом.

Нагадаємо, у 2018 році в Україні ввели кримінальну відповідальність за водіння у нетверезому стані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram