ГоловнаСуспільствоЖиття

У Білій Церкві стартували антитерористичні навчання

Місцевих жителів закликали з розумінням і спокійно поставитися до цього.

У Білій Церкві стартували антитерористичні навчання
Архивное фото
Фото: https://dpsu.gov.ua

Сьогодні, 18 лютого, в Білій Церкві і в прилеглих районах Київської області стартували масштабні антитерористичні навчання, які триватимуть до 21 лютого. Сказано в пресслужбі Національної поліції України.

У навчаннях задіяні підрозділи Національної поліції, Нацгвардії, ДСНС, СБУ, Збройних сил України та органів державної влади. Місцевих жителів закликали зберігати спокій і з розумінням поставитися до тимчасових незручностей і можливих обмежень.

"Звертаємо Вашу увагу на необхідність завчасного планування своїх маршрутів, з огляду на можливі обмеження. Також звертаємося з проханням дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухово-небезпечними речовинами і мати при собі документи, що посвідчують особу", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, на початку лютого авіатори Національної гвардії України пройшли навчання з управління французькими гелікоптерами Airbus Н-225 Super Puma.

Курс теоретичних занять проходив із 31 січня по 8 лютого, а тренування провели фахівці компанії Airbus Helicopter на базі Військової частини 2269 Нацгвардії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram