ГоловнаСуспільствоПодії

У Запоріжжі викрили онлайнову порностудію

Студія була розташована у Вознесенівському районі міста.

Поліцейські Вознесенівського району Запоріжжя прикрили діяльність онлайнової порностудії. Про це сказано в пресцентр Нацполіції. 

Фото: npu.gov.ua

Під час обшуку правоохоронці вилучили комп'ютерну техніку, за допомогою якої здійснювалося поширення порноконтенту, вебкамери, мобільні телефони та інші речові докази.

«Для діяльності студії зловмисники підбирали на роботу дівчат-моделей через оголошення в мережі Інтернет, орендували квартиру і організували роботу студії. Жінки з використанням комп'ютера здійснювали авторизований вхід на тематичний сайт у мережі Інтернет, де шляхом демонстрації статевих органів і імітації статевого акту створювали трансляцію в режимі реального часу з контентом порнографічного характеру, за що отримували грошову винагороду від користувачів сайту», - сказано в повідомленні.

Фото: npu.gov.ua

На цей момент проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення всіх осіб, причетних до скоєння вказаного кримінального злочину.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України.

Нагадаємо, в травні 2019 року схожу порностудію викрили в Харкові. Дівчата-моделі так само спілкувалися з клієнтами в режимі реального часу через вебкамери.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram