ГоловнаСуспільствоПодії

СБУ інсценувала вбивство своєї співробітниці для затримання замовника

Жінку замовив за тисячу доларів колишній чоловік.

Співробітники Служби безпеки України разом з поліцією Кіровоградської області інсценували вбивство співробітниці Національної академії СБУ.

Про це йдеться на сайті СБУ та на сайті поліції.

Фото: СБУ

Співробітники правоохоронних органів довідалися, що житель одного з міст Кіровоградської області шукає кілера для вбивства колишньої дружини, співробітниці Національної академії СБУ. З жінкою у замовника тривають судові суперечки про місце проживання спільної дитини та виплати аліментів.

"Правоохоронці провели в Києві імітацію зникнення і обставин убивства жертви, після чого повідомили замовника про його виконання. Життя дружини він оцінив в одну тисячу доларів США", - повідомили в СБУ.

Стверджується, що для реалізації вбивства організатор ретельно готувався і дотримувався заходів конспірації. Для спілкування з виконавцем він використовував спеціально придбані засоби зв'язку, гроші перераховував через банківські платіжні системи.

Співробітники СБУ затримали колишнього чоловіка відразу після переказу "кілеру" останньої суми коштів за виконану роботу в одному з райцентрів Кіровоградської області.

Йому збираються висунути підозру за ч. 2 ст. 15 та ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу - замах на вбивство.

Фото: СБУ
Фото: СБУ

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram