ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі під час обшуку поліцейські привласнили речі співробітників підприємства і їли їхнє печиво

Керівництво призначило службове розслідування.

В Одесі під час обшуку поліцейські привласнили речі співробітників підприємства і їли їхнє печиво
Фото: Скриншот видео

В Одесі поліцейські проводили обшук в офісі підприємства, де працюють незрячі, і привласнили кілька речей співробітників.

Про це повідомляють на сайті поліції області.

Відео з камери спостереження потрапило в інтернет і обурило користувачів. На ньому видно, як кілька людей ховають речі в кишені, торбу і лаються.

"О! Мені скотч потрібен. Так, що ще мені потрібно, чайник є, колонка теж", - говорить поліцейський і кладе собі в торбу моток зі стрічкою. Тим часом його колега їсть печиво, яке знайшов в офісі, і коментує це. У підсумку копи помітили камеру відеоспостереження і відключили її.

У поліції встановили особи зловмисників й усунули їх від займаних посад. Призначено службове розслідування, матеріали якого будуть передані в Держбюро розслідувань.

"Зараз усіх учасників події встановлено. Вони дійсно є співробітниками поліції. Цей вчинок ганьбить честь і гідність тих поліцейських, які щодня стоять на варті закону і порядку, іноді ризикуючи життям. Керівництво поліції зацікавлене в тому, щоб у правоохоронних органах служили люди, які є зразком честі і гідності, і не має наміру приховувати ганебні дії таких працівників", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше ДБР повідомило про підозру заступнику начальника відділу поліції станцій залізничного транспорту в Києві і заступнику начальника сектору кримінальної поліції Великоновосілківського відділу Волноваського відділу поліції Донецької області. Їх підозрюють у тому, що вони привласнили і продали металеві труби вагою 19 тонн, які значилися речовими доказами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram