ГоловнаСуспільствоПодії

В аеропорту Львова на борту літака SkyUP пасажирові під час бійки вибили зуби

Служба безпеки аеропорту зняла з рейсу трьох п'яних пасажирів.

В аеропорту Львова на борту літака SkyUP пасажирові під час бійки вибили зуби

В аеропорту "Львів" у літаку авіакомпанії SkyUP перед вильотом до Києва сталася бійка між пасажирами. НП сталася 7 лютого, рейс довелося затримати на 2,5 години. Служба авіаційної безпеки зняла з літака трьох п'яних пасажирів, пише Zaxid.net

Як розповів один з очевидців Павло Фіщук, декілька нетверезих чоловіків почали конфлікт з пасажирами арабської національності ще під час реєстрації на рейс. Суперечка тривала і всередині літака.

"На вимогу охорони аеропорту двоє чоловіків покинули літак відразу. Ще один залишився і буянив. Його довелося виводити іншим пасажирам", - уточнив Фіщук.

Представники SkyUP підтвердили виданню факт конфлікту на борту літака, але нових подробиць не повідомили.

"За інформацією, яка в мене є на цей момент, представники аеропорту зняли трьох п'яних пасажирів, які влаштували бійку", - повідомила представниця пресслужби SkyUP.

Спікер поліції Львівської області Світлана Добровольська повідомила, що на місце НП викликали поліцію, але заяви про вчинення злочину ніхто не писав. За її словами, ні пасажири, ні авіакомпанія, ні ті чоловіки, яких зняли з рейсу, претензій не мають.

На відеозаписі бійки чутно, що один з її учасників говорить: "полетіли зуби", також видно, як кілька чоловіків завдавали ударів пасажирові, якого намагалися вивести з літака. Пізніше цей чоловік підтвердив, що йому вибили зуби. На відео присутня ненормативна лексика

Нагадаємо, в квітні минулого року в пасажирському поїзді "Харків-Херсон" побилися двоє пасажирів, обидвох госпіталізували з ножовими пораненнями.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram