ГоловнаСуспільствоЖиття

Поклонська вирішила здати ДНК-тест для визначення національності

Депутат Держдуми сподівається знайти спільних предків із Зеленським.

Поклонська вирішила здати ДНК-тест для визначення національності
Фото: krymr.org

Експрокурор анексованого Криму, депутат Державної думи Російської Федерації Наталія Поклонська замовила генетичний тест для визначення етнічної приналежності.

Про це вона повідомила у своєму телеграм-каналі.

За словами Поклонської, вона замовила ДНК-тест в одній з московських клінік для того, щоб "розвіяти міфи" навколо себе. Вона порівняла генетичний код людини з прокурорським архівом, де "всі ходи записані".

"Тепер дізнаємося, яку кров у мені намішано. Раптом виявиться, що разом з російською та українською кров'ю в мені є спадщина древніх і лячних для багатьох волохів? Або з'ясується, що я татарка більше, ніж божевільний радикал Джемілєв? А раптом у нас із Зеленським спільні предки?", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у квітні Генеральна прокуратура України завершила досудове розслідування у справі Поклонської, "голови ради міністрів Криму" Сергія Аксьонова, "глави парламенту Криму" Володимира Константинова та інших колишніх чиновників окупованого півострова. У лютому 2018 року Апеляційний суд Києва дозволив щодо Поклонської заочне розслідування.

У жовтні минулого року ГПУ також оголосила Поклонській про підозру за арешт "групи Сенцова" 2014 року.

Поклонська була єдиним депутатом від "Єдиної Росії", які проголосували проти підвищення пенсійного віку. Наприкінці липня 2018 року депутати-єдинороси під різними приводами не з'явилися на засідання комісії під керівництвом Поклонської. Пізніше в Держдумі вирішили скасувати комісію з доходів, яку вона очолювала.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram