ГоловнаСуспільствоПодії

На в'їзді в Закарпатську область затримали причетних до стрілянини в Мукачеві, - ЗМІ

Силовики провели спецоперацію ввечері 8 лютого.

Фото: http://www.mukachevo.net/

На Закарпатті в суботу ввечері правоохоронці затримали кількох людей, ймовірно причетних до стрілянини в Мукачеві, в результаті якої було поранено двох осіб.

За інформацією видання Mukachevo.net, затримання відбулося на посту поліції в Нижніх Воротах близько 22:00. Підозрювані їхали в Закарпатську область на двох автомобілях на львівській реєстрації Mercedes G-Glass і Toyota Land Cruiser 200.

Нагадаємо, вранці 7 лютого в Мукачеві сталася стрілянина. Водії двох автомобілів стріляли один в одного, після чого обидві машини зникли в невідомому напрямку. Повідомлялося, що поранення отримали два місцевих жителі 24 і 40 років. За даними ЗМІ, один з постраждалих - бізнесмен Артур Пашкуляк, його доставили в реанімацію, інший - його охоронець.

Наступного дня після стрілянини глава МВС Арсен Аваков відреагував на прохання міськради та відправив до Мукачева спецпризначенців і Нацгвардію. Влада міста вважає, що причиною регулярних кримінальних "розбірок" є " професійна слабкість і вкрай низька активність поліції".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram