ГоловнаСуспільствоЖиття

У Кабміні закрили перукарню, у приміщенні працюватимуть "інвестиційні няні"

У будівлі облаштували 12 робочих місць для працівників UkraineInvest.

У Кабміні закрили перукарню, у приміщенні працюватимуть "інвестиційні няні"
Дмитрий Дубилет
Фото: Макс Левин

У Кабінеті Міністрів закрили перукарню, а у звільненому приміщенні облаштували 12 робочих місць для співробітників UkraineInvest.

Про це повідомив у фейсбуці міністр Кабміна Дмитро Дубілет.

"У нас у Кабміні сталося нечуване - ми закрили перукарню. Я коли її виявив, спочатку подумав, що це якийсь розіграш. Виявилося, не розіграш, справжня перукарня. Стрижка волосся модельна - 95 грн. Модельна стрижка чубчика - 35 грн. Навіть можна зафіксувати волосся лаком (15 грн - якщо волосся до 20 см, але 25 грн для волосся довше за 40 см). У моєму Інстаграмі я опублікував фото", - написав міністр.

Він зазначив, що у приміщенні облаштували 12 робочих місць для працівників UkraineInvest - тих самих "інвестиційних нянь".

"До речі, у заголовках можна так і написати: "Няні захопили приміщення перукарів". А загалом ми зараз робимо великий аналіз, наскільки наші державні органи ефективно використовують площу. У держави є дуже багато нерухомості. Я хочу разом з ФДМ спочатку проаналізувати міністерства, а потім - інші держоргани. Ту площу, яка в результаті звільниться, треба передати на приватизацію або хоча б в оренду через Prozorro.Продажі", - додав Дубілет.

Нагадаємо, на форумі у Давосі президент Володимир Зеленський закликав вкладати гроші в Україну і пообіцяв іноземним інвесторам "няньку" і податкові канікули.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram