ГоловнаСуспільствоЖиття

У більшості областей України очікується рясний снігопад

У Карпатах буде сильний вітер і завірюха.

У більшості областей України очікується рясний снігопад
Фото: Макс Требухов

У більшості областей України від 31 січня очікуються сильні снігопади, місцями пройде дощ. Про це йдеться в прогнозі Укргідрометцентру.

У Києві хмарно, вранці та вдень невеликий мокрий сніг і дощ, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, вдень +2...+4 градуси.

На заході України хмарно, вночі невеликий, удень помірний мокрий сніг і дощ, вітер південно-західний, 7-12 м/с, удень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, вдень +1...+6 градусів.

У Карпатах уночі помірний, удень значний сніг, температура вночі 0...-5 градусів, удень 0...-5 градусів.

У Моршині вночі невеликий, удень помірний сніг та дощ, температура вночі 0...+2 градуси, вдень +4...+6 градусів.

На півночі України хмарно, невеликий дощ і мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі +2...-3 градуси, вдень +1...+6 градусів.

У центрі України хмарно, вночі без опадів, удень невеликий дощ і мокрий сніг, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі +2...-3 градуси, вдень 0...+6 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, тільки вдень у Харківській області невеликий дощ і сніг, вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі +2...-3 градуси, вдень 0...+3 градуси.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, тільки вдень в Одеській і Миколаївській областях невеликий дощ і мокрий сніг, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі +2...-4 градуси, вдень +3...+8 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі +2...-3 градуси, вдень +3...+8 градусів.

У пресслужбі ДСНС додали, що вдень 31 січня у західних областях можуть бути пориви вітру до 20 метрів на секунду, в Карпатах буде заметіль.

Нагадаємо, у четвер, 30 січня, в Києві хмарно, мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +1...+3 градуси.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram