ГоловнаСуспільствоПодії

Одеситка відправляла українок на Кіпр для секс-експлуатації

Вона вербувала молодих жінок у скруті їхати на Кіпр у борделі.

Одеситка відправляла українок на Кіпр для секс-експлуатації
Фото: od.npu.gov.ua

В Одеському аеропорту затримали одеситку за спробу переправити на Кіпр українку для сексуальної експлуатації. Про це повідомив пресцентр Нацполіції Одеської області.

30-річна одеситка вербувала і відправляла за кордон для секс-експлуатації в борделях Кіпру молодих жінок у скрутному матеріальному становищі.

У затриманої вилучили паспорт потерпілої, проїзні документи, мобільний телефон, гроші та інші речові докази її злочинної діяльності.

За даними правоохоронців, одеситка вербувала в сексуальне рабство жінок протягом двох місяців. За "роботу" обіцяла від півтора до трьох тисяч доларів, половину з яких дівчата мали віддавати власникам борделю. Витрати на виготовлення закордонних паспортів і переліт дівчат вона брала на себе за умови відшкодування після першої "зарплати".

Жінці повідомили про підозру за ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми) КК України. Зараз вона перебуває під вартою з правом внесення застави в розмірі 630 600 грн. Фігурантці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 12 років.

Правоохоронці зараз встановлюють повне коло осіб, причетних до правопорушення.

Нагадаємо, в липні 2019 року в Харкові затримали вербувальника жінок з метою їх сексуальної експлуатації в Китаї. Чоловік разом зі спільником підшукував 25- і 27-річних дівчат. Використовуючи їхній вразливий стан через скрутні особисті обставини, харків'янин вербував їх і переправляв до Китаю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram