ГоловнаСуспільствоЖиття

АМКУ відкрив справу щодо 10 туроператорів

Туроператори використовують власний валютний курс і не вказують вартості надання послуг у гривнях.

АМКУ відкрив справу щодо 10 туроператорів
Фото: www.rbc.ua

Київське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету звинуватило 10 найбільших українських туроператорів у недобросовісній конкуренції.

Про це повідомляє пресцентр тервідділення.

Під час дослідження дотримання туристичними операторами законодавства про захист економічної конкуренції та/або законодавства про захист від недобросовісної конкуренції з'ясувалося, що вони розміщують на своїх сайтах неточну інформацію про вартість послуг.

"встановлено, що ТОВ "Пегас Туристик" (Pegas Touristik), ТОВ "Тез Тур" (Tez Tour), ТОВ "Джоін Ап!" (Join UP!), ТОВ "Корал Тревел" (Coral Travel), ТОВ "Тревел Профешнл Груп" (TPG), ТОВ "Туристична компанія "Анекс Тур" (Anex Tour), ТОВ "ТТВК" (TUI), ТОВ "Музенідіс тревел Україна" (Mouzenidis Travel), ТОВ "Компас Україна" (Kompas Touroperator), ТОВ "Альф туристичний оператор" (Alf) розміщують на власних веб-сайтах неточну інформацію про вартість надання туристичного продукту", - йдеться в повідомленні.

В АМКУ уточнили, що ці туроператори використовують власний валютний курс і, в окремих випадках, не вказують вартості надання своїх послуг у гривнях.

Тому 28 січня адмінколегія Комітету розпочала розгляд відповідної справи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram