ГоловнаСуспільствоЖиття

Мінрегіон запустив онлайн-платформу для проєктів регіонального розвитку

Проєкти, які реалізовуватимуть за кошти Фонду цього року, залишаться на старій платформі.

Мінрегіон запустив онлайн-платформу для проєктів регіонального розвитку
Фото: Сергей Нужненко

Міністерство розвитку громад і територій запустило нову онлайн-платформу Державного фонду регіонального розвитку для проєктів на 2021 рік. Про це сказано в повідомленні міністерства.

На новій платформі обласні державні адміністрації вже можуть оголошувати конкурсні відбори проєктів на наступний рік за умови наявності затверджених регіональних стратегій розвитку на 2021-2027 роки, планів їх реалізації, а також певних пріоритетних техзавдань.

Передбачено, що кожен заявник матиме власний електронний кабінет, проєкти та документацію подаватимуть в електронному вигляді, реєстрація та оцінка проєктів відбуватиметься винятково на платформі за допомогою кваліфікованого електронного підпису.

При цьому програми і проєкти, які реалізовуватимуть за кошти Фонду регіонального розвитку в поточному році, а також додаткові конкурсні відбори залишаться на старій платформі.

Нагадаємо, з 21 січня Міністерство цифрової трансформації запустило курси цифрової грамотності в форматі серіалу. Федоров також зазначив, що мета проєкту - навчити 6 млн українців за три роки. До 30 січня проєкт працюватиме в тестовому режимі, а потім його офіційно презентують.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram