ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні ООС бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню

Утрат з української сторони немає.

У зоні ООС бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню
Фото: Макс Левин

З початку 27 січня в зоні бойових дій на Донбасі бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню, в тому числі використовуючи заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм і 82 мм.

Також використовувалися гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і інша стрілецька зброя, повідомили у пресслужбі Міністерства оборони України.

Неподалік н.п. Піски застосовувалися гранатомети і великокаліберні кулемети; два обстріли біля Новотроїцького відбулися з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; два біля Лебединського - з мінометів калібру 82 мм (9 мін), гранатометів і іншої зброї. Поблизу Майорського стріляли з гранатометів, в районі Кондрашівки Нової - обстріл з 82-мм міномета; поруч з Південним - з гранатометів і іншої зброї; неподалік Новотошківського стріляли з 120 мм міномета (5 мін).

Утрат з української сторони немає.

Нагадаємо, в зоні бойових дій на Донбасі збройні формування Росії імітували порушення розведення сил і засобів у районі відведення військ №3 (Петрівське).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram