ГоловнаСуспільствоПодії

Біля Харківської ОДА відбулися сутички, постраждали журналіст і поліцейський

Сутички відбулися між представниками ОПЗЖ і націоналістами.

27 січня біля Харківської ОДА відбулися сутички між представниками міської організації партії ОПЗЖ і націоналістами, в результаті чого в лікарню доставили журналіста та поліцейського. Про це повідомило видання "Укрінформ".

Фото: ukrinform
Фото: ukrinform
У Харкові проходив мітинг на підтримку російської мови, організований міськорганізацією партії "Опозиційна платформа - За життя". Тим часом на місце акції прибули близько пів сотні активістів патріотичних громадських організацій. Активісти почали кидати яйця в учасників мітингу ОПЗЖ і відтісняти їх з місця проведення мітингу.

Поліцейські взяли мітингувальників у кільце і направили у свої автобуси, щоб вивезти їх, але почалася бійка. У натовпі було розпорошено сльозогінний газ. Повідомляють, що постраждали декілька учасниць події, в тому числі двоє кореспондентів СТБ.

Фото: ukrinform
Фото: ukrinform
Фото: ukrinform

Однак, за даними "Укрінформу", в Харківській офтальмологічній лікарні імені професора Гіршмана перебуває один журналіст і поліцейський.

"У обох потерпілих, це журналіст і поліцейський, опіки очей у результаті розпилення з балончиків хімічної речовини. Обом надано першу допомогу, стан стабільний", - відзначили в лікарні.

Нагадаємо, влітку на харківському ринку "Барабашово" відбулися сутички, в результаті яких у тяжкому стані в лікарню потрапив оператор служби новин. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram