ГоловнаСуспільствоЖиття

SkyUp з лютого призупинить рейси в Китай через коронавірус

Туроператор JoinUp поверне своїх туристів з китайського острова Хайнань 29 січня і 1 лютого.

SkyUp з лютого призупинить рейси в Китай через коронавірус
Фото: facebook/Skyup-airlines

Українська авіакомпанія SkyUp, яка виконує чартерні рейси для туроператора JoinUp!, припиняє льотну програму в Китай на період з 3 лютого по 28 березня у зв'язку зі спалахом коронавірусу. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Своєю чергою туроператор повідомив, що поверне своїх туристів з китайського острова Хайнань 29 січня і 1 лютого.

Туристи, які вже придбали й оплатили тури на острів Хайнань, у найближчі тижні зможуть повернути вартість туру або вибрати альтернативний варіант для подорожі.

"Незважаючи на те, що Всесвітня організація охорони здоров'я на цей момент не розцінює цей спалах як надзвичайну ситуацію світового масштабу, а Міністерство охорони здоров'я України та Державіаслужба не рекомендують припиняти сполучення між країнами, ми прийняли рішення призупинити польотну програму в Китай на період з 3 лютого по 28 березня. Безпека наших туристів має для нас найвищий пріоритет", - відзначили в авіакомпанії SkyUp.

Нагадаємо, на сьогоднішній нараді РНБО доручила Мінфіну забезпечити додаткові витрати на постачання у лікарні необхідних ліків і обладнання в разі виявлення в Україні китайського коронавірусу. 

Київський міський лабораторний центр МОЗ, своєю чергою, підтвердив один випадок захворювання коронавірусом в Україні, однак лабораторія окремо підкреслила, що це не китайський вірус.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram