ГоловнаСуспільствоПодії

У поїзді "Київ-Москва" виявили схованку з українськими закордонними паспортами

У добре захованих пакетах було 22 українських закордонних паспорти, 300 одиниць біжутерії і 500 монет.

У пункті контролю "Конотоп" увечері 26 січня українські прикордонники і митники в поїзді "Київ-Москва" виявили велику схованку, в якій містилися різні прикраси, монети і 22 закордонних паспорти громадянина України. Про це повідомив пресцентр Держприкордонслужби.

Фото: dpsu.gov.ua
Фото: dpsu.gov.ua
Фото: dpsu.gov.ua

"Увечері 26 січня під час огляду одного з вагонів у конструктивних порожнинах купе правоохоронці знайшли добре заховані чотири пакети. В пакетах містилися 22 українських закордонних паспорти, 300 одиниць біжутерії і 500 монет", - сказано в повідомленні.

Виявлений товар та документи вилучили співробітники компетентних органів. Триває експертиза щодо виявлених предметів і заходи щодо встановлення їх власника.

Таким чином, правоохоронці запобігли транспортуванню паспортів на територію РФ.

Нагадаємо, у квітні співробітники СБУ викрили угруповання осіб, яке незаконно переправляло людей за кордон, використовуючи підроблені документи. Зловмисники налагодили масове виробництво і збут фальшивих внутрішніх паспортів України та Росії, посвідок на проживання і документів, які надавали право безперешкодного перетину державного кордону України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram