ГоловнаСуспільствоЖиття

SkyUp запускає рейси в Грецію з п'яти українських міст

Рейси запустять з Києва, Львова, Запоріжжя, Одеси та Харкова.

SkyUp запускає рейси в Грецію з п'яти українських міст
Фото: facebook/Skyup-airlines

Авіакомпанія SkyUp у травні 2020 року запустить рейси з Києва, Львова, Запоріжжя, Одеси та Харкова в міста Греції. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на пресслужбу авіакомпанії.

З Києва з 25 квітня запускаються рейси в Іракліон (острів Крит). Спочатку вони будуть здійснюватися щосуботи і щонеділі, а з 26 травня - щовівторка, щочетверга, щоп'ятниці, щосуботи і щонеділі. Вартість квитка в один бік з багажем становить від 3,3 тис. грн.

Крім того, з Києва з 30 травня запускаються рейси на острів Корфу, а з 31 травня - в Закінтос (острів Закінф).

Рейси на Корфу будуть виконуватися щосуботи; вартість квитка - від 3,4 тис. грн. У Закінтос - щонеділі; вартість квитка - від 3,4 тис. грн.

Із Запоріжжя, Львова, Одеси та Харкова запускаються рейси тільки в Іракліон.

Зі Львова вони будуть здійснюватися з 2 травня щосереди і щосуботи; вартість квитка - від 3,3 тис. грн. Із Запоріжжя - з 3 травня щонеділі, з 28 травня - щочетверга і щонеділі; вартість квитка - від 3,2 тис. грн. З Одеси - з 19 травня щовівторка; вартість квитка - від 3,4 тис. грн. З Харкова - з 2 травня щосуботи, а з 27 травня - щосереди і щосуботи; вартість квитка - від 3,7 тис. грн.

Нагадаємо, раніше авіакомпанія SkyUp почала продаж квитків на чотири нові маршрути в Італію з Києва і регіонів. Рейси виконуватимуть у Ламецію-Терме, Бергамо, Болонью і Рим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram