ГоловнаСуспільствоЖиття

У приймальню Леоніда Черновецького шукають помічника керівника з окладом майже 60 тис. гривень

У ЗМІ з'явилася інформація, що колишній мер Києва має намір повернутися в Україну.

У приймальню Леоніда Черновецького шукають помічника керівника з окладом майже 60 тис. гривень
Фото: ridus.org

У приймальню Леоніда Черновецького в Києві потрібен помічник керівника.

Оголошення про вакансію від ТОВ "Правекс" розміщено на сайті rabota.ua.

Заробітна плата менеджера-помічника "з аналітичним складом розуму, який здатний давати аргументовані пропозиції і працювати в умовах ненормованого робочого графіка" пропонується в розмірі 58,5 тисяч гривень.

"Це не робота «принеси-подай» і «від дзвінка до дзвінка», а шанс щодня рости і набувати неповторного досвіду", - йдеться в оголошенні.

На вакансію потрібні відповідальні і кмітливі жінки віком від 25 до 40 років з вищою освітою, розмовною англійською, здатністю швидко засвоювати будь-які доручення службового і побутового характеру, глибоко вникати в проблему, робити висновки і пропозиції, з навичками маркетингу і проведення тендерів.

"Зовнішність будь-яка і не має абсолютно ніякого значення!" - запевняють в компанії.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що Леонід Черновецький має намір повернутися в Україну. За даними видання "Голос", повернення Черновецького може відбутися як безпосередньо (в разі припинення кримінальних проваджень щодо нього в Україні), так і в особі родичів. Йдеться, перш за все, про доньку Христину Черновецьку та її чоловіка Сергія Янчукова, громадянина Російської Федерації з інтересами у сфері нерухомості, видобутку золота і видобутку газу.

Черновецький був мером Києва у 2006-2012 роках. Він живе в Грузії вже кілька років і володіє великою віллою в Кобулеті. У грудні 2015 року колишній мер столиці України заявив, що створив політичну партію "За щасливу Грузію" і готувався взяти участь у виборах парламенту в жовтні 2016 року, проте потім він передумав ставати депутатом і призупинив політичну діяльність.

Українська прокуратура підозрює Черновецького у зловживанні службовим становищем (ч.2 ст. 364 Кримінального кодексу) під час будівництва вертолітного майданчика на Парковій дорозі в Києві.

За версією слідства, Черновецький причетний до незаконного вилучення, зміни цільового призначення і передачі особливо цінних земель в оренду для будівництва вертолітного майданчика. Також йому закидають заниження орендної плати за землю та знищення об'єкта археологічної спадщини.

Збитки територіальній громаді міста Києва оцінюють у 250 млн гривень.

Вертолітний майданчик у Києві відкрили 6 червня 2012 року за кількасот метрів від Верховної Ради. Його мав використовувати тодішній президент Віктор Янукович, щоб добиратися з Межигір'я, але він так і не зробив жодного польоту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram