ГоловнаСуспільствоПодії

У будівлі ЦВК у Києві застрелився співробітник держохорони (оновлено)

В УДО підтвердили самогубство військового.

У будівлі ЦВК у Києві застрелився співробітник держохорони (оновлено)
Фото: Макс Требухов

Колишній військовослужбовець, співробітник управління державної охорони застрелився в будівлі Центральної виборчої комісії в Києві.

Про це повідомляють Українські Новини з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Повідомляється, що співробітник управління державної охорони, 1995 року народження, покінчив життя самогубством о 18:20 у понеділок.

Він вистрілив з табельного пістолета собі в голову.

Мотиви вчиненого з'ясовують.

Оновлення. У Державному бюро розслідувань розслідують обставини загибелі співробітника Управління держохорони в приміщенні Центральної виборчої комісії в Києві як самогубство.

"Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Києві, розслідують можливе самогубство, скоєне співробітником управління державної охорони України в приміщенні Центральної виборчої комісії (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). За попередньою інформацією, близько 18:20 20 січня 2020 року співробітник УДО вистрілив собі в голову з табельної зброї, а саме з пістолета Макарова. Від отриманого поранення військовослужбовець загинув на місці", - йдеться в повідомленні.

За даними ДБР, процесуальне керівництво досудовим розслідуванням взяла на себе військова прокуратура.

Тривають слідчі дії.

Оновлення 22:07. Управління державної охорони України підтвердило інформацію про загибель свого співробітника в приміщенні Центральної виборчої комісії в центрі Києва.

За попередніми даними, військовослужбовець УДО 1995 року народження вчинив самогубство.

"Військовослужбовець здійснив постріл у голову з табельної вогнепальної зброї. Від отриманого поранення військовослужбовець загинув на місці", - йдеться в повідомленні УДО у facebook.

Розслідуванням займаються Державне бюро розслідувань і Національна поліція України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram